Binnenkort nieuwe website

Wie?

Izyprint creëert, drukt/print en levert bijna alles wat gedrukt kan worden;
niet alleen voor jezelf, maar ook voor je familie, je vereniging, winkel of bedrijf, bijna alles dus.

Onze website geeft vleugels aan je inspiratie, maar je kan ook ter plaatse in ons eigen atelier de meest vernieuwende ideeën ontdekken, bekijken, voelen en kiezen.
En dat is nu net dat ietsje meer dat Izyprint je biedt.

Izyprint wil haar ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden en kiest waar mogelijk voor gerecycleerde en ‘groene’ producten en processen.

voorgevel_zomer2015


Ons team

Kristof

Oprichter & zaakvoerder van IZYPRINT
Focus: orderbegeleiding, prepress, creatief meedenken voor alles wat wordt gedrukt.

“Alles wat er in mijn eigen bedrijf gebeurt, maar ook alles wat er in de markt beweegt, hou ik nauwlettend in de gaten. Deze gezonde nieuwsgierigheid leidt ons tot wat IZYPRINT vandaag is en daar ben ik trots op. Kom gerust eens langs, mail of bel mij, om samen voor uw project de beste oplossing uit te werken.”

Greet

Oprichter en zaakvoerder van IZYPRINT
Focus: verantwoordelijke creatieve prepress & administratie

“Het liefst maak ik een creatief ontwerp op maat voor de klant. Maar ook als de klant een eigen ontwerp heeft gemaakt, wil ik hem graag bijstaan om de laatste hand leggen aan zijn creatie. Voor alles wat met centen en administratie te maken heeft, kan je gerust bij mij aankloppen.”

Bert

Verantwoordelijke drukkerij
Focus:
offset & letterpress met passie voor kleur en piekfijne afwerking

“Het maakt mij blij dat wij, zelfs met de nieuwste technieken, nog steeds als echte drukkers de puntjes op de i mogen zetten.”

Heleen

Verantwoordelijke digitaal drukken (productie & LFP) en afwerking
Focus: digitaal drukwerk en afwerking van alle drukwerk met oog voor kleur en detail

“Vouwen, rillen, stansen, verzamelen, nummeren en gepersonaliseerde doosjes maken dat doen we al jaren. Maar het blijft een zeer afwisselende job omdat wij voor elke klant toch weer een origineel product mogen afwerken, en dat vind ik gewoon de max!